søndag 11. mai 2008

....Update!



















































Sia æ har vært så træg å oppdatere så ska dåkker få maaange bilda no :)








Ole e hjemme å bruke mest tid lamme han, å ikkje framfor pc'en ;p

Torsdag lagde æ å Siri hjemmelaga pizza, d va knaaiill :) Gufar Michael å Sunniva va åsså innom en tur...

Fredag va æ på jekta en tur,kjøpte mæ ei buksa å handla litt, når æ kom trillanes fra jekta så sto han Peter i avkjøringa ;p Han hadde stoppa for å prate i mobiltlf, åsså gliste han t mæ i speile når æ kom gåanes, så måtte jo slå av en prat :)

Ole kom hjem fredag kl 6! :) Fredagskvelln va Kine her! (Per kom åsså etterhvert) Vi lagde mat.. "Biff i form" fra matprat.no, den va gooo! Åsså lagde vi fruktsalat! :)
Spilte litt kort, så på tv å sånn.. Æ å Ole la oss ikkje før i 3 tia.. Æ va nåkka mye trøtt på lørdag når æ sto opp ja!


Lørdag på dagen va vi på en handlerunde! Først va vi me mora til Ole å kjøpte en kommode som vi ska bruke til stellekommode, (æ hate det stelleborde æ har.)mammaen til Ole betalte den :o Ho e så snill!!
Etter vi hadde vært på fagmøbler, så dro vi på reflex, kjøpte stellematta å badebalje, videre til pyramiden for å handle diverse mat å apotek vara..

Ole har fixa sånn at æ kan se di tingan æ har på pc'en - på tv'en :D Juhu! :D

Utover dagen/kvelln lagde æ en sånn anna fruktsalat me fruktn fra dagen før, åsså lagde vi Svine & brokkoli grateng fra matprat.no, som åsså va jævli go.. (Matprat.no e veldi bra for dem som e matlei;p) Kine kom innom en tur, så litt på tv, å vi så (værtfall æ så) filmen Jumper, som æ hadde lasta ned. Den va ganske bra..

1 kommentar:

Eirin Lavine sa...

wow det ble nån gigantiske bilda når æ trøkte på dem, I could totally telle nesehåran dåkkers!